Πολιτική

Στα Σκόπια και η Μπέτυ Μπαζιάνα – Φιλοξενούμενη της συζύγου του Ζάεφ

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα αναμένεται να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στην αυριανή επίσκεψη του στην Βόρεια Μακεδονία .Οι πληροφορίες λένε ότι η κ. Μπαζιανα θα έιναι φιλοξενούμενη της Ζόρικα Ζαεφ και θα έχει δικό της προγράμμα.

Είναι άγνωστο εάν στην συνάντηση με την σύζυγο του πρωθυπουργού θα παρευρίσκεται και η 18 χρόνη κόρη του Ζοραν Ζαεφ Αleksandra, η οποία αγαπά και θαυμάζει την Ελλάδα.

Άλλωστε στο Instagram έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες της μπροστά στην Ακρόπολη.

Όσο για την κυρία Ζαεφ, τα ΜΜΕ της Βόρειας Μακεδονίας την χαρακτηρίζουν ως μιας γλυκιά και χαμηλών τόνων γυναίκα που αποφεύγει να δίνει τροφή για σχόλια στον τύπο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ