Πολιτική

Στα τηλέφωνα Τσίπρας – Γιούνκερ! – Βάζουν σε τροχιά ξανά τη διαπραγμάτευση

Υπήρξε επικοινωνία του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τους δύο άνδρες μεταξύ άλλων να “φιξάρουν” τη συνάντηση των αντιπροσώπων της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο της Κομισιόν και τους δανειστές, ενώ εξετάστηκαν και τα επόμενα βήματα της διαπραγμάτευσης.

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ συνομίλησε και πάλι με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τους δύο άνδρες να “φιξάρουν” τη συνάντηση των αντιπροσώπων της κυβέρνησης με τους δανειστές, ενώ συζήτησαν και τα επόμενα βήματα της διαπραγμάτευσης, ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Ο Γιούνκερ, άλλωστε υπήρξε νωρίτερα καθησυχαστικός σε σχέση με τη χθεσινή αποχώρηση των τεχνικών κλιμακίων του ΔΝΤ από τις Βρυξέλλες, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιόφωνο “France Culture”. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν είπε ακόμα ότι είναι από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στην Ελλάδα, ότι ξέρει πως οι Έλληνες υποφέρουν και πως η μόνη που δεν φοβάται είναι η Μέρκελ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 12
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 81
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας