Πολιτική

Στα χαρακώματα Κουβέλης – βουλευτές

Μπορεί ο Φώτης Κουβέλης να επιβεβαίωσε την ηγεσία του στο πρόσφατο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, οι 9 βουλευτές του κόμματος παρ' όλα αυτά εξακολουθούν να απεργάζονται σχέδια με σκοπό την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και πολλά για το μέλλον του κόμματος θα κριθούν εκ νέου στην αναμενόμενη συνάντηση Κουβέλη-ΚΟ.

Η αρχή έγινε στο Συνέδριο καθώς οι 9 βουλευτές ζήτησαν από τον κ. Κουβέλη να παραιτηθεί και να διευκολύνει τις εξελίξεις ωστόσο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν συμφώνησε με την πρόταση…”αποκαθήλωσής” του και εκλογής νέου προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 9 βουλευτές του κόμματος ενδεχομένως 8 σε λίγες μέρες αφού πιθανότατα η Νίκη Φούντα είναι έτοιμη να ανεξαρτητοποιηθεί συνεδριάζουν τακτικά όπου εξετάζονται διάφορα σενάρια με πιο ισχυρό αυτό της ανεξαρτητοποίηση όλων των βουλευτών ώστε να διαλυθεί αυτομάτως η ΚΟ αφού θα έχει μείνει ούτως βουλευτές.

Η πρόταση λέγεται ότι ανήκει στους βουλευτές Γιάννη Πανούση και Γιώργο Κυρίτση, προς το παρόν όμως έχει μείνει στα χαρτιά καθώς αντιδρούν οι υπόλοιποι βουλευτές οι οποίοι φοβούνται μήπως κατηγορηθούν ως αποστάτες.

Να σημειωθεί παράλληλα ότι οι σχέσεις των κομματικών στελεχών με τους βουλευτές δεν είναι καλές, αφού η ΚΟ δεν θέλει να ακολουθεί “τυφλά” τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε Νετανιάχου: Απρόκλητη η επίθεση στην Κύπρο, να αποφευχθεί χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στον Λίβανο, αναγνώρισε το δικαίωμα αυτοάμυνας του Ισραήλ, αλλά προειδοποίησε για τον κίνδυνο ανοίγματος νέου μετώπου
Μητσοτάκης και Νετανιάχου
Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: Η Ελλάδα στέκεται σταθερά δίπλα στην Κύπρο, απολύτως στη διάθεσή σας
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε δημόσια τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο Νίκος Δένδιας
Ο Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Ανδρουλάκη για τη Μέση Ανατολή: Προτεραιότητα μας ο ασφαλής επαναπατρισμός των εγκλωβισμένων Ελλήνων
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι η στρατιωτική παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να συνδέεται με την προστασία του ελληνισμού
Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης
23