Πολιτική

Στα χαρακώματα Νίκος Βούτσης και Πάνος Καμμένος

Νίκος Βούτσης και Πάνος Καμμένος ανταλλάσσουν φαρμακερά βέλη με φόντο Πρέσπες, τρομοκρατία και κομφούζιο στους ΑΝΕΛ.

Στην αντεπίθεση περνά ο Νίκος Βούτσης μετά τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος για μεθόδευση διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Έχω δηλώσει δημοσίως τη θλίψη μου από την πρώτη στιγμή για την αναίτια στοχοποίηση με θλιβερούς υπαινιγμούς του κ. Καμμένου απέναντί μου. Δεν πρόκειται ποτέ να μπω σε συζήτηση για συνωμοσίες και συνωμοσιολογούντες, ακόμη κι αν στοχοποιούν την οικογένειά μου και προσπαθούν να ανοίξουν “φακέλους”. Παραμένω στη δήλωσή μου για θλίψη, που έχει σαφές πολιτικό πρόσημο και όλοι το καταλαβαίνουν», αναφέρει ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών είχε καταγγείλει πως εξυφαίνεται σχέδιο διάλυσης των ΑΝΕΛ, εμπνευστής του οποίου είναι ο Νίκος Βούτσης, προκαλώντας ακόμη και την έκπληξη του πρωθυπουργού.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Νίκος Βούτσης γίνεται στόχος του Προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Άμυνας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Star είχε υποστηρίξει πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ.

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί ο κ. Βούτσης», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Μαριάς Καρυστιανού: Όσο μιλάει για θέματα που δε γνωρίζει, εκτίθεται
«Προς ενημέρωση της, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν εκείνος που με την προσφυγή του στη δικαιοσύνη αποκάλυψε το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων και οδήγησε σε όλες τις δικαστικές νίκες» αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο: Ενέργεια, Τεχνητή Νοημοσύνη και παράνομος στοιχηματισμός στην ατζέντα
Τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν οι έρευνες υδρογονανθράκων, οι επιπτώσεις της ΑΙ στον πολιτισμό, ρυθμίσεις για παράνομα τυχερά παίγνια και συντάξεις του Δημοσίου, καθώς και παρεμβάσεις για Δικαιοσύνη και στεγαστική αρωγή
Μητσοτάκης σε Υπουργικό Συμβούλιο
Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη: Ο φράχτης θα καλύψει όλο τον Έβρο έναντι οποιασδήποτε απειλής
Το 16ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2026
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Αντιπαράθεση Φλωρίδη και Φάμελλου για τις εκταφές των Τεμπών: «Τα πράγματα εξελίσσονται όπως προβλέπει η νομοθεσία », «Πάρτε θέση»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης περιέγραψε τη διαδικασία που προβλέπεται για εκταφές και εξετάσεις, επαναλαμβάνοντας ότι, αν υπάρξει αδυναμία από ελληνικά εργαστήρια, θα αναζητηθούν πιστοποιημένα του εξωτερικού, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σαφή πολιτική τοποθέτηση της κυβέρνησης
Φλωρίδης και Φάμελλος
Ακρίτα για Καρανίκα: «Ας του δώσει κάποιος μια θεσούλα στην κυβέρνηση να ηρεμήσει ο λακές του Άδωνι»
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε υψηλούς τόνους στις αναφορές του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε επικρίνει τη στάση της για τα επεισόδια εις βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη και είχε ζητήσει τη διαγραφή της
Έλενα Ακρίτα και Νίκος Καρανίκας 10
Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε από τον Έβρο έργα υποδομής ύψους 30 εκατ. ευρώ για τον ποταμό: «Συζητιούνται πολλές δεκαετίες, έχει έρθει η ώρα να τα κάνουμε»
Κατά την επίσκεψή του σε πλημμυρόπληκτες περιοχές και στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων, ο πρωθυπουργός έθεσε ως προτεραιότητα τα έργα για τη διασφάλιση νερού στον πρωτογενή τομέα και ανέδειξε την αναβάθμιση της βασικής πύλης προς την Τουρκία
Κυριάκος Μητσοτάκης στον Έβρο
15
Ο Χριστοδουλάκης παρουσίασε την πολιτική πλατφόρμα «Αλλαγή+» ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
Ο βουλευτής προειδοποιεί ότι η εσωστρέφεια τροφοδοτείται όταν η προσυνεδριακή διαδικασία γίνεται «μηχανιστική» και όχι πολιτική, ενώ επαναλαμβάνει ότι το «όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ πρέπει να είναι «σαφές και καθαρό»
Πολιτική πλατφόρμα Χριστοδουλάκη