Πολιτική

Σταμάτης Πουλής: Να ελεγχθεί ο Παύλος Πολάκης για το Πόθεν Έσχες του

Ο Σταμάτης Πουλής, που πρόσφατα αθωώθηκε για την ΚΕΕΛΠΝΟ, με μια νέα συμπληρωματική αναφορά στο πλαίσιο διερεύνησης για τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και ζητά να ελεγχθεί ο Παύλος Πολάκης

Ο Σταμάτης Πουλής, σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, προχώρησε την Πέμπτη (10.10.2024) στην κατάθεση συμπληρωματικής αναφοράς στην Οικονομική Εισαγγελία Αθηνών, στο πλαίσιο ήδη σχηματισθείσας δικογραφίας, σχετικά με υπό διερεύνηση ζητήματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος κατά την διάρκεια της θητείας του Παύλου Πολάκη ως Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σταμάτης Πουλής, αναφέρει τα εξής:

«Στις 2 Σεπτεμβρίου 2024, μετά την ομόφωνη αθώωσή μου στις στημένες κατηγορίες του Παύλου Πολάκη περί παράνομων προσλήψεων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί θητείας Άδωνι Γεωργιάδη, ως Υπουργού Υγείας κατά τα έτη 2013-2014, είχα δηλώσει στον Παύλο Πολάκη ότι δεν τελειώσαμε αλλά τώρα ξεκινάμε.

Ξεκινάμε την ανάδειξη όσων επί χρόνια προσπαθεί να συγκαλύψει ο Παύλος Πολάκης, ενώ την ίδια στιγμή ασκεί bullying και εξαπολύει κατηγορίες αδιακρίτως εναντίον των πάντων, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως δήθεν τιμητή της νομιμότητας.

Κατέθεσα λοιπόν στην Οικονομική Εισαγγελία Αθηνών συμπληρωματική αναφορά, στο πλαίσιο ήδη σχηματισθείσας δικογραφίας, η οποία περιλαμβάνει συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με την προσωπική εμπλοκή του Παύλου Πολάκη σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Στοιχεία τα οποία υπαγορεύουν τον έλεγχο του, όσο αφορά στην οικονομική του κατάσταση και τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες του, από το 2015 οπότε και ανέλαβε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ελεγχθεί και ο Παύλος Πολάκης από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το Πόθεν Έσχες του, όπως έχει ο ίδιος ζητήσει κατά καιρούς για το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Γιατί σε αυτήν την χώρα κανένας δεν είναι πάνω από τους νόμους».

Πηγή: iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 19
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
29
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος