Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης από την Καρδίτσα: «Θα κάνω πιο πολλά απροειδοποίητα»

Τον Δήμο Παλαμά επισκέφθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Εκεί, έξω από το δημαρχείο, άκουσε τον δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου, εκπροσώπους γεωργών και κτηνοτρόφων, όπως και προέδρων τοπικών Κοινοτήτων οι οποίοι περιέγραψαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μετά την επέλαση των θεομηνιών Daniel και Elias.

Η καταστροφή είναι απερίγραπτη, τόνισαν οι συγκεντρωμένοι, με χιλιάδες στρέμματα αγροτικής παραγωγής κατεστραμμένα, με σπίτια γκρεμισμένα, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στους άστεγους ανθρώπους, για τους οποίους θα πρέπει να υπάρξει άμεση και ουσιαστική μέριμνα της Πολιτείας.

Μάλιστα ο δήμαρχος τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση χειροτερεύει, όσον αφορά τη στέγαση των άστεγων πληγέντων. Αγρότες ανέφεραν πώς εκτός από τα χιλιάδες στρέμματα που βρίσκονται κάτω από τη λάσπη και τα επίσης χιλιάδες νεκρά ζώα, χάθηκε και ο πολύτιμος εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για να γίνει μια καινούργια αρχή. Είναι δραματική η κατάσταση που ζούμε, υπογράμμισαν, ενώ ο κ. Σακελλαρίου, προσέθεσε πως αυτό που ζούμε εδώ δεν έχει ξαναγίνει, κάνοντας λόγο για μια τεράστια απελπισία σε όλη την περιοχή. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν ακόμα άμεσες και στο 100% αποζημιώσεις, όπως και σημαντικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιΐα και στα αρδευτικά δίκτυα. Είμαστε σε κατάσταση πολέμου σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως πρέπει να δείξουμε την πλήρη αρωγή ως κράτος, σε όλα αυτά, λέγοντας πως δεν φτάνει να πονάς τον τόπο σου και να είσαι χωρίς βοήθεια από την Πολιτεία. Ο κ. Φάμελλος τόνισε πως όλα τα προβλήματα θα προωθηθούν στη Βουλή, θα τα αναδείξουμε, με τον κ. Κασσελάκη να συμπληρώνει «θα σπρώξουμε τα θέματα στη Βουλή, κρατηθείτε όσο πιο αισιόδοξοι γίνεται γιατί το έχετε ανάγκη».

Στη συνέχεια ο κ.κ. Κασσελάκης και Φάμελλος επισκέφθηκαν το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά όπου συνομίλησαν με ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί.

Αύριο, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά και με τον Νίκο Φίλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης κατά του Διονύση Σαββόπουλου ακόμη και μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού: «Ρε ουστ που θα πηγαίναμε και στην κηδεία»
Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός τον είχε αποκαλέσει «αρκουδιάρη» στον ΣΚΑΪ το 2019
Παύλος Πολάκης 34
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας