Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η Μαργαρίτα Γιαραλή υπήρξε προσωποποίηση των αγώνων της Αριστεράς

Στο θάνατο της Μαργαρίτας Γιαραλή αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως υπήρξε προσωποποίηση των αγώνων της Αριστεράς.

«Η Μαργαρίτα Γιαραλή υπήρξε προσωποποίηση των αγώνων της Αριστεράς για Δημοκρατία και Ελευθερία», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Σεμνή, θαρραλέα, ανιδιοτελής. Καταδικασμένη από τη χούντα για τις ιδέες της και τους αγώνες της για τη νιότη του κόσμου», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Eκφράζει τα συλλυπητήριά του «στον σύντροφο Νίκο Μανιό, στα παιδιά της και στα εγγόνια της».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50