Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Τελικά ανακοινώνει το απόγευμα την υποψηφιότητά του για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ένα νέο επικοινωνιακό παιχνίδι γεμάτο ψέματα και εικασίες κινείται η ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τελικά σήμερα (03.10.2024) το απόγευμα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με ένα βίντεο.

Χθες το απόγευμα η ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη και πιο συγκεκριμένα η υπεύθυνη του γραφείου του Ευγενία Κουντούρη έλεγε στους δημοσιογράφους ότι το βίντεο δεν είναι έτοιμο, διέψευδε την κα Τζάκρη που είχε πει ότι το βίντεο της υποψηφιότητας του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα βγει την Παρασκευή και διαβεβαίωνε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του την ερχόμενη εβδομάδα.

Εδώ υπάρχουν δυο τινά: ή η κα Κουντούρη παίζει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για αδιευκρίνιστους λόγους με τους δημοσιογράφους ή ο Στέφανος Κασσελάκης διαπίστωσε ότι οι αλλεπάλληλες αναβολές δημιουργούν σενάρια όπως ότι το ξανασκέφτεται ή ότι έχει πρόβλημα με το πόθεν έσχες του ή ότι περιμένει να δει αν θα ελέγξει το συνέδριο προκειμένου να μην ξαναμπεί στη βάσανο της κάλπης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16