Πολιτική

Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει τις ολιγοήμερες διακοπές του – Πού βρέθηκε το Σάββατο

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται παραδοσιακά τα Χανιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές, περνώντας χρόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με την οικογένειά του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη νότια Κρήτη συνεχίζει τις ολιγοήμερες διακοπές του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Νωρίτερα το Σάββατο (08.08.2026) βρέθηκε στα Σφακιά Χανίων.

Στα Σφακιά της νότιας Κρήτης και συγκεκριμένα στα Μάρμαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόλαυσε το μπάνιο του στη θάλασσα και ήταν σε χαλαρή διάθεση με συγγενικά του πρόσωπα και φίλους του.

Ο πρωθυπουργός καταφέρνει σχεδόν κάθε φορά που έρχεται στον τόπο καταγωγής του να περνά απαρατήρητος, έχοντας τη διακριτική παρουσία του προσωπικού ασφαλείας του.

Το ίδιο συνέβη και στις 6 Αυγούστου οπότε βρέθηκε σε επιχείρηση του κέντρου των Χανίων.

Το ίδιο βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, πήγαν σε ένα καινούργιο γνωστό στέκι στο κέντρο της πόλης των Χανίων για λίγες στιγμές χαλάρωσης, στην αυλή με φαγητό και κρασί.

Ο πρωθυπουργός με χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση, συνομίλησε με τους θαμώνες τους καταστήματος.

ΦΩΤΟ kriti360

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται παραδοσιακά τα Χανιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές, περνώντας χρόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με την οικογένειά του.

Συνήθως καταλύει στο πατρικό σπίτι της οικογένειας στο Ακρωτήρι, συνδυάζοντας την ξεκούραση με ιδιωτικές στιγμές, μπάνια σε τοπικές παραλίες και χαλαρές βόλτες στην πόλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 125