Πολιτική

Στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ο Μπεγλίτης

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, ύστερα από πρόσκληση του Iσραηλινού Υπουργού Άμυνας Εχούντ Μπαράκ, πραγματοποιεί από σήμερα μέχρι την επόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα γίνει δεκτός από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Σίμον Πέρες, τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενώ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Άβιντγκορ Λίμπερμαν.

Στις συνομιλίες με τον κ. Μπαράκ, θα εξεταστούν οι διμερείς σχέσεις στους τομείς της στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας, οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, και θα υπογραφεί από τους δύο υπουργούς σχετικό Επιχειρησιακό Μνημόνιο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Πολιτικής Άμυνας Ματάν Βιλνάι και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αντιστράτηγο Μπένι Γκαντζ.

Ο κ. Μπεγλίτης θα επισκεφθεί, τέλος, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφί» Κακλαμάνη κατά Κικίλια για την «υιοθεσία» του παιδιού του 53χρονου λιμενικού: «Οι υπουργοί να κοιτούν τα υπουργεία τους και να μην χτυπούν ανοικτές πόρτες»
Το 2010, με ομόφωνη απόφαση, η Βουλή αποφάσισε για τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος των Ενόπλων Δυνάμεων, να στηρίζει τα παιδιά τους οικονομικά. Το 2011 το μέτρο επεκτάθηκε γενικότερα σε όλους τους ένστολους
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης 7
«Σφάχτηκαν» Κέλλας και Λιακούλη στη Βουλή για την ευλογιά των αιγοπροβάτων - «Αποτύχατε παταγωδώς», «Αυτά που λέτε είναι εκτός πραγματικότητας»
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι είναι σοκαριστική η απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει στον εμβολιασμό των ζώων παρά τις οδηγίες του αρμόδιου επιτρόπου της ΕΕ
Ευαγγελία Λιακούλη
Αιχμές για φωτογραφική διάταξη στην διαμάχη της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Η υπουργός Τουρισμού ήταν η πρώτη που έκανε χρήση της διάταξης η οποία είχε ενταχθεί στο νομοσχέδιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι απαντούν Μαρινάκης και Φλωρίδης
Όλγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή
34
Κοινή γραμμή των «27» της ΕΕ απέναντι στον Τραμπ: Οι θέσεις της Αθήνας για το «Συμβούλιο Ειρήνης» και τη Γροιλανδία και ο παράγοντας Τουρκία
Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε την ανάγκη οι σχέσεις ΕΕ - ΗΠΑ να διατηρηθούν σε «λειτουργικό» επίπεδο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης στο Euronews: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της – Οι διατλαντικές σχέσεις γίνονται περίπλοκες
«Η συναίνεση είναι ότι αυτό που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ υπερβαίνει κατά πολύ την εντολή του του ΣΑ του ΟΗΕ. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό οι ΗΠΑ να συμμετέχουν στην ανοικοδόμηση της Γάζας»
O Κυριάκος Μητσοτάκης 7