Πολιτική

Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος

Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα το πρωί από την Καστοριά.

Από πνευμονία (Α) με συνοδό υποξυγοναιμία πάσχει ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, όπως προέκυψε από τον κλινικοεργαστηριακό έλεγχο που του έγινε στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Αυτό αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του νοσοκομείου, το οποίο υπογράφει ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Χρήστος Λαζάρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Φ. Πετσάλνικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες στις 3.50 μ.μ. με πυρετό 39 βαθμούς. Η κλινική του κατάσταση δεν βελτιώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Αθήνα. Τη διακομιδή πραγματοποίησε το ΕΚΑΒ και ο Πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Αθήνα και στη συνέχεια εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Η καταστασή του σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ποτέ δεν θα δώσει λύσεις – Δεν αντέχω να ξαναμπώ σε τρένο
«Το όνομα του κόμματος και η ημερομηνία των επίσημων ανακοινώσεων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, διότι δεν είναι προσωπική απόφαση, θα είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχω ενεργά»
Μαρία Καρυστιανού 65
Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε Ελλάδα και Κύπρο στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα – Αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζουν οι δύο χώρες
Στο «Συμβούλιο Ειρήνης» προβλέπεται να συμμετέχουν 25 χώρες, ανάμεσά τους και κράτη που είχαν λάβει μέρος στη διεθνή συνάντηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης