Πολιτική

Στο χειρουργείο εσπευσμένα ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία Βοήθεια" στο Ρίο, νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο, ο Βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη εσπευσμένα μετά την διάγνωση για διάτρηση στομάχου.

Επικοινωνία για την περιπέτεια της υγείας του με τον Αχαίο Πολιτικό είχε ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γαστρεντερίτιδα που υπέστη ο κ. Φωτήλας σε συνδυασμό με τη λήψη παυσίπων για πόνο στον δόντι, είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν τραύμα στο στομάχι του.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11