Πολιτική

Στον Θοδωρή Δρίτσα και στη Νέα Αριστερά η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα: «Θα την κρατήσω δεν έχω άλλη επιλογή»

Πλέον η Νέα Αριστερά γίνεται η 5η σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα προσπερνώντας την Ελληνική Λύση

Στη Νέα Αριστερά και στον Θοδωρή Δρίτσα περνάει η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από βουλευτής. 

Ο πρώτος επιλαχών Θοδωρής Δρίτσας ο οποίος ανήκει πλέον στη Νέα Αριστερά ερωτηθείς τι θα πράξει είπε: «Θα κρατήσω την έδρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

ΠΛέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χάνει ακόμα μια έδρα και από 26 βουλευτές θα αριθμεί τους 25 και η Νέα Αριστερά από τους 11 πηγαίνει στους 12 βουλευτές.

Πλέον η Νέα Αριστερά γίνεται η 5η σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα προσπερνώντας την Ελληνική Λύση που έχει 11 βουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες ορίζουν την επιτροπή για την συνάντηση με Μητσοτάκη: Ποιο μέτρο βγάζει από το συρτάρι η κυβέρνηση
Όλα δείχνουν ότι στο ραντεβού της Τρίτης, θα φύγουν με την διαβεβαίωση ότι στο φθηνό ρεύμα με 8,5 λεπτά την κιλοβατώρα θα ενταχθούν και όσοι έχουν ρυθμισμένες οφειλές, δεδομένου πως ο αριθμός αυτών των αγροτών δεν είναι μεγάλος
Μπλόκα αγροτών
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
5
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
24