Πολιτική

Ο συγκινητικός λόγος που έκανε τον Τσίπρα να “πετάξει” με οικονομική

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έπρεπε να ταξιδέψει για την κρίσιμη συνάντηση στις Βρυξέλλες, όμως ένα 12χρονο κορίτσι έπρεπε να παλέψει για την ζωή του...

Η μικρή Δέσποινα, έπρεπε επειγόντως να διακομιστεί στο Ανόβερο της Γερμανίας, καθώς έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και είχε προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο της πόλης.

Την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση, προκειμένου το κοριτσάκι να μεταφερθεί στην Γερμανία, έδωσε τελικά το πρωθυπουργικό γραφείο, το οποίο και παραχώρησε το αεροσκάφος της Προεδρίας στην 12χρονη Δέσποινα.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έφτασε τελικά στις Βρυξέλλες ταξιδεύοντας με την οικονομική πτήση…

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, στην οποία συγκεκριμένα αναφέρει:

“«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιστολή προς την Bundestag για τη διατήρηση της Ελληνικής Υπηρεσίας της Deutsche Welle - «62 χρόνια ανεξάρτητης δημοσιογραφίας»
Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Κύπριος βουλευτής Χάρης Γεωργιάδης και ο Marian Wendt, επικεφαλής του Ιδρύματος Konrad-Adenauer για την Ελλάδα και Κύπρο
Το λογότυπο της Deutsche Welle έξω από τα κεντρικά γραφεία της στο Βερολίνο
Κώστας Μπακογιάννης σε Χάρη Δούκα: «Έλεος πια με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, επιστρέψτε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του δημάρχου Αθηναίων»
Ο επικεφαλής της παράταξης Αθήνα Ψηλά υποστηρίζει ότι το παρατηρητήριο καθημερινότητας καταγράφει καθημερινά αυτά που η δημοτική αρχή αρνείται να ακούσει
Κώστας Μπακογιάννης
Εξώδικο του Γρηγόρη Δημητριάδη στον Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτησή του, μετά τη δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές
«Αναμένω από αύριο τις αγωγές και τις μηνύσεις τους. Δεν πρόκειται όμως επουδενί να σιωπήσω» γράφει μεταξύ άλλων σε νεότερη ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας 16
Παύλος Μαρινάκης για υποκλοπές: Ο Τσίπρας αφού απέτυχε ως πρωθυπουργός θέλει να το γυρίσει σε εισαγγελέας, η απόφαση αφορά ιδιώτες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα επισκεφθεί την Ελλάδα, προκειμένου να ανανεωθεί η Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια
Παύλος Μαρινάκης 15