Πολιτική

Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Προκόπη Παυλόπουλο τις μέρες των πυρκαγιών

Συγκινητικές στιγμές έζησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο-Λύκειο του πολύπαθου Καλάμου.

Οι καθηγητές οι μαθητές οι ιερείς και τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την υψηλού συμβολισμού παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου σε μια περιοχή η οποία δοκιμάστηκε όσο λίγες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Ο λυκειάρχης Χαράλαμπος Δαρμουσλής μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου.

pavlopoulos

Απευθυνόμενος στα παιδιά, τον χαρακτήρισε ως τον «Πρόεδρο της συλλογικής μας συνείδησης, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνισμού και τα οράματά μας. Πρόεδρο της καρδιάς μας».

Τι αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου αποκάλυψε ότι κατά τις δραματικές μέρες και νύχτες των πυρκαγιών, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος ήταν αυτός που τηλεφωνούσε κάθε μισή ώρα για να μάθει εξελίξεις, να εμψυχώσει να στηρίξει.

pavlopoulos

«Και μου απαγόρευσε να το πω δημοσίως αυτό, αλλά σήμερα του το οφείλω και πρέπει να το πω» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φιλίππου.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης