Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου

Με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι (Sameh Shoukry), συναντήθηκε νωρίτερα απόψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις και η διμερής συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου, ιδιαίτερα στον οικονομικό και ενεργειακό τομέα, την ασφάλεια, την άμυνα και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, καθώς και οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Αιγύπτου.
Ο Σάμεχ Σούκρι, συμμετέχει στις εργασίες του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2