Πολιτική

Συνάντηση Βενιζέλου – Γλέζου στο Υπουργείο Εξωτερικών

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων συζήτησαν νωρίτερα σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Την ευκαιρία να ενημερώσει από κοντά την εμβληματική μορφή της Ελληνικής Αριστεράς και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο, για το περιεχόμενο του πορίσματος της ομάδος εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τις γερμανικές οφειλές είχε νωρίτερα σήμερα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Γλέζος είχε αποστείλει επιστολές για το συγκεκριμένο θέμα τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μειμαράκη όσο και στον κύριο Βενιζέλο επ αφορμή και τη επίσκεψης του Γερμανού προέδρου στην Ελλάδα, Γιόακιμ Γκάουκ. Μάλιστα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κύριος Γλέζος εκτίμησε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα θέσει το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων στον Γερμανό ομόλογο του.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται να ζητήσει συγνώμη ο Γερμανός Πρόεδρος

Επανέρχεται ο Μ. Γλέζος για τις γερμανικές αποζημιώσεις με δύο επιστολές

 

Γερμανικές αποζημιώσεις: ως το τέλος του χρόνου η έκθεση για τη διεκδίκηση

 

Βενιζέλος: Ανεπαρκές το πόρισμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Κυριάκος Μητσοτάκης από το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου: Έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ανακαινιστεί 431 σχολεία
«Κάθε εξωτερικός προαύλιος χώρος που ανακαινίζεται μας δίνει την δυνατότητα να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στο ανοικτό σχολείο για να μπορούν όλα τα παιδιά της γειτονιάς να αθλούνται», τονίζει ο πρωθυπουργός
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο γυμνάσιο Ζωγράφου 14