Πολιτική

Συνάντηση Βενιζέλου – Παπανδρέου: Πιο παγωμένη ατμόσφαιρα κι από το Μπάφαλο – ΦΩΤΟ

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και στην περίπτωση αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα. Μια όμορφη και ζεστή ημέρα σαν κι αυτή το κλίμα στο υπουργείο Εξωτερικών ήταν σαν το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης που το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα. Όλα αυτά στη συνάντηση ΠαπανδρέουΒενιζέλου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι χωρίς γραβάτα και με ένα αμήχανο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Τον υποδέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η απόσταση που κάλυψαν μέχρι το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης πρέπει να τους φάνηκε αιώνας.
 «Γεια σου Βαγγέλη, τι κάνεις», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και προχώρησαν…
O κ. Βενιζέλος παρήγγειλε καφέ “ελληνικό” μέτριο και ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τους συνεργάτες του να του φέρουν -τι άλλο- το ipad.









πηγη ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Κομματικά εγκάθετοι όσοι πυρπολούν τον διάλογο με τον Μητσοτάκη – Η αστυνομία θα επιβάλει τον νόμο στα μπλόκα»
«Σε καμία πολιτεία δεν μπορεί το κράτος να ρυμουλκήσει τρακτέρ. Αυτός είναι και ο λόγος που προβάλλουν με αυτόν τον τρόπο - δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω - τα αιτήματά τους»
Παύλος Μαρινάκης
Το παρασκήνιο του ναυαγίου της συνάντησης με τους αγρότες - Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης, έτοιμο το Plan B
Ποιοι θα περάσουν τελικά το κατώφλι του Μαξίμου στις 3 το μεσημέρι - Παρ’ ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι εφόσον τα μπλόκα συνεχιστούν, «η επιείκεια τελειώνει»
τρακτέρ 72
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 110
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53