Πολιτική

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Υπερψηφίστηκαν οι καταστατικές αλλαγές και ο συγχρονισμός τους με το ΚΙΝΑΛ

Έπεσε η αυλαία για το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ... Υπερψηφίστηκαν οι καταστατικές προσαρμογές που εισηγήθηκε ο συντονιστής της ΚΟΕΣ και γραμματέας της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σύμφωνα με την μεταβατική διάταξη συγχρονίζεται η θητεία τη Φώφης Γεννηματά ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τη θητεία της προέδρου Κινήματος Αλλαγής, δηλαδή μέχρι το 2021 οπότε και προβλέπεται η νέα διαδικασία εκλογής ηγεσίας.

Ταυτόχρονα εγκρίθηκε η καταστατική πρόβλεψη πως τα μέλη του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν στις οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής. Ακόμη τα στελέχη σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ έδωσαν την συγκατάθεσή τους για τις ιδεολογικές και πολιτικές προτεραιότητες και του στόχους που θα πρέπει το Κίνημα Αλλαγής να διεκδικήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Αμυνας
«Μειώνεται ο χρόνος παραμονής στο βαθμό του λοχαγού, από έξι σε πέντε έτη, και αυξάνεται, από έξι σε επτά έτη, ο χρόνος παραμονής στο βαθμό του ταγματάρχη», ανέφερε μεταξύ των άλλων
Ο Νίκος Δένδιας 6
Η πρώτη αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη μετά την προκαταρτική έρευνα: «Κάνουν τα πάντα για να μας πάνε στα 50s»
Αφού γνωστοποιήθηκε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκινά προκαταρκτική έρευνα μετά τις δηλώσεις του για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε την δική του απάντηση μέσω ανάρτησης
Γιάνης Βαρουφάκης 63