Πολιτική

Συνέντευξη Κ. Μητσοτάκη: Δεν συγχώρεσα τον Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε αλλά τον ψήφισα”

 Ο πρώην έλληνας πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε μία συνέντευξή του στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ ξεκαθάρισε πως δεν συγχωρεί τον Αντώνη Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε αλλά τον ψήφισε. 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο Κυπριακό δήλωσε πως υπήρξε μια σειρά χαμένων ευκαιριών  και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως εάν δεν πέθαινε τότε ο Μακάριος θα είχε δοθεί ήδη λύση στο Κυπριακό. 

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως ποτέ δεν θα συμφιλιωθεί με την ιδέα της διχοτόμησης της Κύπρου. 

Πέρα από τα πολιτικά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε πως αγαπάει τη ζωή αλλά δεν φοβάται το θάνατο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κ. Μητσοτάκης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται άμεσα από το λαό


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μπάχαλο και πάλι η Εξεταστική Επιτροπή – Διακόπηκε η συνεδρίαση – Κωνσταντοπούλου κατά πάντων ακόμα και των ψηφοφόρων
«Στα ανθρωπάκια και στους σιωπηλούς στηρίχθηκαν τα χειρότερα καθεστώτα», είπε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας - Επιτέθηκε μέχρι και στον αδερφό του ήρωα των Ιμίων, Βλαχάκου
Εξεταστική στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Προαναγγελία για πρόταση μομφής από Κωνσταντοπούλου: «Σύντομα θα κάνω ανακοινώσεις, η αντιπολίτευση πρέπει να επιταχύνει τις εξελίξεις»
«Η χώρα δεν έχει κυβέρνηση, έχει κακοποιούς» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας - Βολές για ΟΠΕΚΕΠΕ και Νταβός, τι είπε για Καρυστιανού και Τσίπρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου
22
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Μαρία Καρυστιανού έχει ακροδεξιό πρόσημο – Με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε
«Κίνητρα για ταχύτερη έλευση καινοτόμων φαρμάκων» είπε ο υπουργός Υγείας για το νομοσχέδιο, τονίζοντας πως θα υπάρξει «αύξηση 30% στην αμοιβή γιατρών ΕΟΠΥΥ»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 12