Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η… συντρόφισσα τουρίστρια που ζήτησε οδηγίες στην συγκέντρωση του ΚΚΕ [pics]

ΚΚΕ
Φωτογραφία: Eurokinissi

Η μαζική αντιπολεμική διαδήλωση του ΚΚΕ, με αφορμή την στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, είχε και τις… διαφορετικές πινελιές της!

Μαζικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ έγινε χθες, Σάββατο 14.04.2018, με αφορμή την στρατιωτική επιχείρηση ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στο Σύνταγμα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Στην πρώτη γραμμή της πορείας βρίσκονταν ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πριν την έναρξη της διαδήλωσης απηύθυνε λόγο προς τους συγκεντρωμένους.

Με κεντρικό σύνθημα “ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών” , οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την χθεσινή επίθεση των ΗΠΑ, Γαλλίας και Μ. Βρετανίας στη Συρία. Παράλληλα ως ένδειξη διαμαρτυρίας έκαψαν τις σημαίες των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Γαλλίας μπροστά από τα κτίρια των αντίστοιχων πρεσβειών.

ΚΚΕ

Μάλιστα, έγραψαν με κόκκινη μπογιά το σύνθημα “φονιάδες των λαών αμερικάνοι“, ενώ πέταξαν μπογιές στην αμερικάνικη πρεσβεία.

ΚΚΕ

Η τουρίστρια με τα… κόκκινα στην συγκέντρωση του ΚΚΕ!

Εκτός από τα αντιπολεμικά συνθήματα, ωστόσο, υπήρξαν και… οδηγίες! Πιο συγκεκριμένα, στην συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, βρέθηκε κάποια στιγμή μια τουρίστρια η οποία τράβηξε τα βλέμματα!

Με ένα… ταιριαστό για την περίπτωση κατακόκκινο φόρεμα φαινόταν αποπροσανατολισμένη και ζητούσε οδηγίες για το πώς μπορούσε να φτάσει στον προορισμό της!

Η ίδια δεν μιλούσε ελληνικά και προσπαθούσε για ώρα να συνεννοηθεί με τα μέλη του ΚΚΕ. Τελικά υπερίσχυσε η γλώσσα της… νοηματικής και η εντυπωσιακή γυναίκα πήρε τον δρόμο της!

Δείτε τις φωτογραφίες

ΚΚΕ

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις