Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ : Δεν έχει καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι η αφωνία του κραυγάζει ενοχή;

«Για μια ακόμα φορά, ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον δρόμο της σιωπής» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντήσεις, αναφορικά με κυριακάτικο δημοσίευμα «για offshore εταιρεία η οποία χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις της συζύγου του κ. Μητσοτάκη και της εφημερίδας “Πρώτο θέμα”», ζητά εκ νέου με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «για μια ακόμα φορά, ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον δρόμο της σιωπής για τις προχθεσινές αποκαλύψεις σχετικά με τον κρυφό και κοινό χρηματοδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και της κ. Μαρέβας Γκραμπόσφκι Μητσοτάκη. Σιωπή η οποία επεκτάθηκε και στην πλειοψηφία των ΜΜΕ, η οποία, στηρίζοντάς τον, προσπάθησε να θάψει το θέμα».

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος σημειώνει «ποσό όμως θα συνεχίζει να σιωπά ο κ. Μητσοτάκης για τη σημερινή, αλλά και για τη σωρεία σκοτεινών υποθέσεων που τον αγγίζουν άμεσα, και που διαρκώς βγαίνουν στη δημοσιότητα; Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η σιωπή δεν είναι χρυσός, αλλά ότι η αφωνία του κραυγάζει ενοχή;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ