Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Χρυσοχοΐδη για τον «βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα»

Νέα επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης με αφορμή δημοσίευμα «σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα».

Νέα «επίθεση» στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτή τη φορά στοιχεία της εφημερίδας Documento για βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει σε σχόλιο του πως «τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ».

«Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσθέτει ότι «αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛΑΣ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ