Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για έγγραφο FBI και Λοβέρδο: Μητσοτάκης και Δένδιας θεατές μπροστά στο σκάνδαλο

Για «λαθροχειρία σε επίσημο έγγραφο του FBI», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε ανακοίνωσή του. Η Κουμουνδούρου τονίζει πως «απαιτείται η διερεύνηση της υπόθεσης άμεσα, διαφορετικά θα αποδειχθεί πως αυτό το σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει: «Έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα από την αποκάλυψη της λαθροχειρίας σε επίσημο αμερικανικό έγγραφο προκειμένου να σβηστεί το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου και να συγκαλυφθεί η μίζα που καταγραφόταν ότι έλαβε στο σκάνδαλο Novartis».

Έπειτα, η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Δένδιας μένουν αδρανείς και δεν προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης στο υπουργείο Εξωτερικών. Αντίθετα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter προωθεί απόψεις του διορισμένου από τον κ. Μητσοτάκη γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη, σύμφωνα με τις οποίες όσοι καταγγέλλουν τη λαθροχειρία θα πρέπει να ζητήσουν και συγνώμη!

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει «υιοθετήσει» τον κ. Λοβέρδο λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κρύβεται για μια ακόμη φορά πίσω από τον κ. Μητσοτάκη. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Έχουμε μια λαθροχειρία σε επίσημο έγγραφο του FBI και απαιτείται η διερεύνηση της υπόθεσης άμεσα. Διαφορετικά θα αποδειχθεί πως αυτό το σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις