Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση της πανδημίας: Περιμένουμε εξηγήσεις

Ανακοίνωση έβγαλε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας.

Με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση για τα επόμενα βήματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

“Χθες το μεσημέρι ο κ Μητσοτάκης εξηγούσε πόσο έχει πετύχει η κυβέρνησή του στη διαχείριση της πανδημίας και προσπαθούσε να πείσει πως έχει σχέδιο. Το βράδυ η επιστημονική Επιτροπή ακύρωνε το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, που ο κ. Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει πριν λίγες ώρες”.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: 

“Δεν περίμενε κανείς αυτό για να καταλάβει το μπάχαλο της κυβέρνησης. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Μητσοτάκη να εξηγήσει στους πολίτες τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες, αλλά και να δώσει τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής στη δημοσιότητα. Να δούμε επιτέλους αν η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει έστω και μισή εισήγηση των ειδικών ή τους έχει μόνο και μόνο για να τους επιρρίπτει ευθύνες όποτε τα κάνει μαντάρα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29