Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για τηλεκατάρτιση: “Λογικό να σας φταίει η Αχτσιόγλου γιατί σας χάλασε τη δουλειά”

ΣΥΡΙΖΑ

Τις εξελίξεις στο θέμα της απόσυρσης της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ “καρφώνοντας” τις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Απευθυνόμενοι, λοιπόν, στο κυβερνητικό στρατόπεδο, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ λένε: “Κατανοούμε την αμηχανία των “πηγών” του Μεγάρου Μαξίμου για το φιάσκο. Αφού μαζεύουν κακήν κακώς το σκάνδαλο της τηλεκατάρτισης, πρέπει κάπως να δικαιολογήσουν ότι κρατάνε κανονικά στη θέση του τον κ. Βρούτση που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Λογικό λοιπόν να τους φταίει τώρα η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αχτσιόγλου, που εδώ και δύο εβδομάδες αποκαλύπτει καθημερινά πτυχές του σκανδαλώδους φιάσκου για τους επιστήμονες. Λογικό γιατί τους χάλασε τη δουλειά”, καταλήγουν οι ίδιες πηγές της Κουμουνδούρου.

Μαξίμου υπέρ Βρούτση και κατά ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου

Για την κατάργηση της τηλεκατάρτισης, κυβερνητικά στελέχη επιβεβαίωναν νωρίτερα το ρεπορτάζ του newsit.gr, λέγοντας πως “διορθώθηκε μια αστοχία”. Απαντώντας στο αν υπάρχει δυσφορία στο Μαξίμου για τον Γιάννη Βρούτση απαντούσαν ότι “το υπουργείο Εργασίας σήκωσε πολύ μεγάλο βάρος σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέσα σε επείγουσες συνθήκες. Όταν, μάλιστα, επισημάνθηκε από την πλευρά του Μαξίμου ότι δεν λειτουργεί το πρόγραμμα, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση και αποσύρθηκε άμεσα”.

Τα ίδια στελέχη προσέθεταν πως θα ελεγχθούν πλέον όλα τα ΚΕΚ και για το προηγούμενο διάστημα, το οποίο περιλαμβάνει και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας και μήνυμα στην αξιωματική αντιπολίτευση πως “ο έλεγχος θα δείξει πόσο κόστισαν και τα δικά τους προγράμματα”, ενώ επισήμαιναν πως είναι εντυπωσιακή η απουσία της κ. Αχτσιόγλου από το δημόσιο διάλογο για το όλο ζήτημα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις