Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για την διαφήμιση αθλητικών στην Ακρόπολη: Προσβλητική η εικόνα να πατά ένα παπούτσι τον Παρθενώνα

Η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Εξηγήσεις από το υπουργείο Πολιτισμού ζητεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα social media και δείχνουν πάνω από την Ακρόπολη μια διαφήμιση της γνωστής μάρκας αθλητικών ρούχων ADIDAS μέσα από ένα σμήνος με drones.

«Η εικόνα μέσω σμήνους drones του αθλητικού παπουτσιού που «πατά» πάνω στην Ακρόπολη για διαφημιστικούς λόγους, αποτελεί προσβλητική εμπορευματοποίηση του πυρήνα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Και καταλήγει: «Με ποιο κριτήριο έγινε η αποδοχή μίας τέτοιας πρότασης όταν τον περασμένο μήνα το Υπουργείο Πολιτισμού δεν έδωσε άδεια στον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για τα γυρίσματα της ταινίας του στον αρχαιολογικό χώρο;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πρασιανάκη – Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου
«Υπηρέτησε με αφοσίωση τις αξίες της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης
Γιώργος Πρασιανάκης 1
Αλέξης Τσίπρας: Η αριστερά είναι χρήσιμη στα δύσκολα – Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού για την ομιλία του στη Σορβόννη
«Η αριστερά που πατάει τα πόδια της στη γη και δεν αρκείται να διαμαρτύρεται, να καταγγέλλει και να αντιστέκεται, αλλά τολμά να πάρει την ευθύνη της διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας 6