Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια, αποχωρήσεις και γιουχαΐσματα – Πρωτόγνωρες εικόνες στην τεταμένη συνεδρίαση της ΚΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια, αποχωρήσεις και γιουχαΐσματα – Πρωτόγνωρες εικόνες στην τεταμένη συνεδρίαση της ΚΕ
Eurokinissi

Μέσα σε τεταμένο κλίμα και σε τροχιά διάσπασης διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως ήταν αναμενόμενο στην πολυαναμενόμενη συνεδρίαση «άναψαν τα αίματα» για τα καλά.

Στο ξενοδοχείο President εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με γιουχαΐσματα, αποχωρήσεις και έντονο εκνευρισμό. Οι ψυχραιμότεροι που βρέθηκαν στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευαν στα μάτια τους. 

Η ένταση κορυφώθηκε κατά την ομιλία του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη.

Κάποια από τα στελέχη έφυγαν χωρίς να ακούσουν την ομιλία του, άλλοι γελούσαν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο Στέφανος Κασσελάκης σταμάτησε την ομιλία του για απαντήσει στις φωνές ακροατών. 

Κάποιοι συμφωνούσαν με όσα έλεγε ο κ. Κασσελάκης και ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα.

Αμέσως μετά ο Διονύσης Τεμπονέρα, η Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος αποχώρησαν μαζί με τις ομάδες που τους στηρίζουν.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας και η Έφη Αχτσιόγλου αποχώρησαν αφού απερρίφθη η πρότασή τους για άμεση ψηφοφορία σχετικά με το δημοψήφισμα για τις διαγραφές των Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Θοδωρή Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα.

Μετά τις αποχωρήσει ακολούθησαν έξω από την αίθουσα τα γνωστά πηγαδάκια, όπου τα στελέχη σχολίαζαν όσα πρωτόγνωρα – για το κόμμα – αντίκρισαν.

Δείτε εικόνες μέσα και έξω από την αίθουσα:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις