Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη θα επηρεάσει τις εξελίξεις

Αποφασισμένος για νέα «εντολή» από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως θα υπάρξουν νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου μετά τις εξελίξεις και την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, να διεκδικήσει ξανά την ψήφο και την εμπιστοσύνη των μελών.

Ωστόσο υπάρχει ένας παράγοντας που θα επηρεάσει τις εξελίξεις. Κι αυτός είναι η στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ακόμα δεν έχει πάει φαντάρος.

Αναμένεται να παρουσιαστεί στις 14 Μαρτίου, επομένως είναι απίθανο να προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ να προετοιμάσει και να κάνει εκλογές μέχρι τότε. Αυτό σημαίνει πως η διαδικασία θα γίνει λίγο καιρό μετά, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας
Η δεξίωση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ με Κωνσταντίνο Αργυρό και Αλεξάνδρα Νίκα – Γέμισε με πολιτικούς και εφοπλιστές το Jefferson House
Η δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία στο Κολωνάκι παρατέθηκε προς τιμήν του υπουργού Εσωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Νταγκ Μπέργκαμ και του υπουργού Ενέργειας Κρις Ράιτ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
11
Τεράστια ενεργειακά deal ανακοινώνονται σήμερα στο Ζάππειο – Αμερικανική απόβαση για την Σύνοδο Ελλάδας – ΗΠΑ
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπουργοί 5