Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για Πάτση: «Δεν έβγαλε τσιμουδιά στο Υπουργικό Συμβούλιο επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του»

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με βολές εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση Πάτση. Ο Πρωθυπουργός «νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει και να εκτρέψει τη συζήτηση», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η πολιτική απελπισία του κ. Μητσοτάκη τον οδηγεί στο να κάνει πως δεν καταλαβαίνει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει, συγκεκριμένα, ότι: «Τη στιγμή που η κοινωνία βράζει με τα έργα και τις ημέρες του κ. Πάτση, που εν γνώσει του κ. Μητσοτάκη έβγαζε στο σφυρί τα σπίτια του κόσμου και ροκάνιζε το δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις, ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει και να εκτρέψει την συζήτηση.

Ενώ δεν έβγαλε τσιμουδιά στο Υπουργικό Συμβούλιο για τον κ. Πάτση που κάλυπτε, επιβεβαιώνοντας ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του, κατέφυγε ξανά σε χυδαιολογίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν μιας και η πολιτική απελπισία του κ. Μητσοτάκη τον οδηγεί στο να κάνει πως δεν καταλαβαίνει: Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή του Κολωνού από μόνη της δεν σημαίνει κάτι. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι μην υπάρξει απόπειρα συγκάλυψης όπως συνέβη στην υπόθεση Λιγνάδη.

Όσο για το «μέρισμα ανάπτυξης» που με θράσος είπε πως επιστρέφει στην κοινωνία, το μόνο που επιστρέφει ο κ. Μητσοτάκης είναι υπερέσοδα από τις τσέπες των πολιτών μέσω του ΦΠΑ στις τσέπες των ημετέρων της ΔΕΗ, των παροχών και του καρτέλ που έχει δισεκατομμύρια υπερκέρδη από την αισχροκέρδεια σε όλη την αγορά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνει εμπόδιο για να φτάσουν οι δυο υπουργοί στη Δικαιοσύνη
Ο Κώστας Τσουκαλάς παρουσιάζει πως περιγράφεται στη δικογραφία από τους Ευρωπαίους Εισαγγελείς η δράση του καθετοποιημένου κυκλώματος που απάρτιζαν διοικητικά στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ - μέλη της ΝΔ
Το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ
«Μετωπική» ΝΔ με ΠΑΣΟΚ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με το βλέμμα στο κεντρώο ακροατήριο – Μέσα στον Αύγουστο τα πρώτα «ραβασάκια» για επιστροφή «αμαρτωλών» επιδοτήσεων
Η κυβέρνηση διατηρεί ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και κυρίως με το ΠΑΣΟΚ, για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το «ευχαριστώ» του Κυριακού Μητσοτάκη σε πυροσβέστες και εθελοντές - «Το κράτος δίπλα σε όσους είδαν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους»
«Ο κρατικός μηχανισμός κλήθηκε να δώσει έναν τιτάνιο αγώνα και να αντιμετωπίσει παράλληλα δεκάδες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 76
Στο 1,5 δισ. ευρώ το «καλάθι» της ΔΕΘ: Τα μέτρα που εξετάζει το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Βάζω τάξη στα οικονομικά, έχω υψηλότερη ανάπτυξη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, μειώνω την ανεργία, δημιουργώ πλεονάσματα μόνιμα και επιστρέφω ένα μερίδιο πίσω στην κοινωνία» δηλώνει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 10