Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος οι νέες αποκαλύψεις Βρούτση

«Οι νέες αποκαλύψεις του κ. Βρούτση για την υπόθεση Φουρθιώτη αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, θέτοντας εκ νέου το ερώτημα: Τελικά, τι συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με τον εν λόγω κύριο;».

 «Γνώριζαν από τον Δεκέμβριο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, «πως ο συγκεκριμένος κύριος είχε εισπράξει με απάτη πάνω από 200.000 ευρώ από το Δημόσιο, αλλά προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη μόλις σήμερα, με καθυστέρηση 4 μηνών και μόνο αφού πρώτα αποκαλύφθηκε η απάτη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «για 4 μήνες, αντί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα τη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη» και θέτει τα εξής ερωτήματα: «Γιατί τον κάλυπταν 4 μήνες και δεν προσέφυγε το υπουργείο Εργασίας αμέσως στη Δικαιοσύνη για την επιστροφή των χρημάτων; Με τι πλάτες ο συγκεκριμένος κύριος απειλεί υπουργούς της κυβέρνησης; Τελικά, τι συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με τον εν λόγω κύριο;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης