Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Λουδοβίκος» ο Μητσοτάκης – Bάζει να δοκιμάζουν φαγητά που του δίνονται

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του φέρνει στο φως έγγραφο μέσα από το οποίο ζητούν να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκίμαζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που καλεί, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα, να είναι σε ετοιμότητα το νοσοκομείο Χατζηκώστα, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Ιωαννίνων και παράλληλα ζητά από τον ΕΦΕΤ Ηπείρου να ελεγχθούν τα τρόφιμα και τα ποτά που θα προσφέρονταν στον πρωθυπουργό. 

«Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει ότι «ως άλλος ”Λουδοβίκος” βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση».

syriza eggrafo

«Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει», προσθέτει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: Τα δημοτικά τέλη του δήμου Αθηναίων μπορούν να μειωθούν κατά 5%
Η δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επισημαίνει ότι συγκεκριμένες εξοικονομήσεις είναι δυνατό να οδηγήσουν σε μία σημαντική ελάφρυνση των δημοτών που θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Νίκος Καραχάλιος για Μαρία Καρυστιανού: Έχει συμβούλους μία γερόντισσα από τη Συρία και μία νεαρή αστρολόγο από το Χάρβαρντ
«Δεν μπορεί να έχεις το 40% της κοινωνίας έτοιμο να σε ψηφίσει και να υπάρχει μία γερόντισσα που μιλάει αραμαϊκά και μία κοπέλα που μελετάει τα άστρα», τόνισε
Μαρία Καρυστιανού
19