Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι» σε ένα ντιμπέιτ – Τέλη Αυγούστου η απόφαση για το εάν θα ψηφίσουν και φίλοι στην εκλογή προέδρου

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Στη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ συμφώνησαν οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντησή τους την Παρασκευή (21.07.23), απορρίπτοντας την πρόταση του Νίκου Παππά για δύο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην ίδια συνάντηση τονίστηκε ότι όλος ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ θα βοηθήσει στην εκλογική διαδικασία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καμία απόφαση δεν ελήφθη σχετικά με το «άνοιγμα» της ψηφοφορίας σε φίλους για την εκλογή προέδρου.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο διαρκές συνέδριο του κόμματος στα τέλη του Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αγώνας δρόμου στη ΝΔ για να κλείσουν τα εσωκομματικά μέτωπα – «Μασάζ» και ζυμώσεις για να πέσουν οι τόνοι
Στελέχη του Μαξίμου και της Πειραιώς, αλλά και ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος έχουν αναλάβει το «πολιτικό μασάζ» στους «ανησυχούντες» βουλευτές
Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ