Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να επιπλεύσει σπέρνοντας τον διχασμό»

Ο πρωθυπουργός «έχει αποτύχει, έχει χάσει την αξιοπιστία του, δεν τον ακούνε οι πολίτες και προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του για τη διαχείριση της πανδημίας.

Για να μην παραδεχθεί πως απέτυχε στο στόχο για 70% ανοσία ως τον Ιούνιο, απλά τον αναδιατυπώνει με λαθροχειρίες, μιλώντας για εμβολιασμό του 70% ως το τέλος του καλοκαιριού, λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Πέρα από τον εμβολιασμό των υγειονομικών, ο οποίος αποτελεί μονόδρομο για την προστασία των ασθενών, ανακοίνωσε πως οι κλειστοί χώροι στην εστίαση θα λειτουργούν μόνο για τους εμβολιασμένους, πετώντας πάλι το μπαλάκι της αποτυχίας του στους καταστηματάρχες. Επιμένει στα διχαστικά προνόμια των εμβολιασμένων, όταν έχει εμβολιαστεί μόνο το 45% των πολιτών σε μεγάλο βαθμό με δική του υπαιτιότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους