Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφεύγει στη γνωστή συνταγή, αυτή του λουκέτου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο πρωθυπουργός της φράσης “δεν περίμενα την μελέτη κανενός καθηγητή”, αφού υποτίμησε και εξευτέλισε την Επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, τώρα τους ανακαλύπτει και πάλι. Τούς βάζει ασπίδα για να καλύψει την ανεπάρκεια του και την εγκληματική του αδιαφορία στη διαχείριση της πανδημίας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Και βέβαια επιστρατεύει για μια ακόμη φορά το μόνο που ξέρει καλά. Τα ψέματα», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «έδωσε και πάλι συγχαρητήρια στον εαυτό του για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος, παίζοντας με τα ποσοστά και τις ηλικιακές ομάδες, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι στη χώρα μας το ποσοστό στο γενικό πληθυσμό είναι μόλις στο 64,3%».

«Με ύφος ειδικού επιστήμονα μας είπε ότι για να βελτιωθεί η εικόνα θα πρέπει να προχωρήσει ο εμβολιασμός στους κάτω των 18 ετών, όταν ξέρει καλά πως λόγω της ανεπάρκειας του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού του κράτους η πλατφόρμα για τα παιδιά είναι κλειστή εδώ και μια εβδομάδα», επισημαίνει.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «αρνήθηκε να πάρει μέτρα προστασίας του πληθυσμού όπως του ζητούσαμε μήνες τώρα, άφησε στην τύχη του το ΕΣΥ με αποτέλεσμα να θρηνούμε καθημερινά δεκάδες απώλειες και τώρα καταφεύγει στη γνωστή συνταγή Μητσοτάκη, λίγο πριν φύγει το επόμενο τριήμερο του: αυτή του λουκέτου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 73
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 13
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλεύτριες μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή – «Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση»
«Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του με σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Στο ραντεβού με την Ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί»
«Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του. Μια φράση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας 41