Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Παραλήρημα εμφυλιοπολεμικού μίσους και αντικομμουνισμού από τον Βορίδη”

"Θα τον καλύψει ξανά ο κ. Μητσοτάκης;" διερωτάται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενο στον Μάκη Βορίδη.

«Σε άλλο ένα παραλήρημα εμφυλιοπολεμικού μίσους και αντικομμουνισμού προέβη ο κ. Μάκης Βορίδης, κατά την ομιλία του στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, εκδηλώνοντας το γνωστό του μίσος για την Αριστερά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του και σημειώνει:.

«Ο κ. Βορίδης είναι συνεπής με τις ιδέες του. Αυτός ήταν, αυτός παραμένει. Ο αυτοαποκαλούμενος φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης, όμως, θα καλύψει ξανά δια της σιωπής του το ακροδεξιό κρεσέντο του πρώην αρχηγού της Νεολαίας ΕΠΕΝ και του χουντικού Ελληνικού Μετώπου;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης