Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στα «χαρακώματα» πλειοψηφία και Κασσελάκης – «Σταματήστε τώρα τα παιχνίδια», «είσαι σε πανικό»

Στον Στέφανο Κασσελάκη απαντούν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις νέες καταγγελίες του πρώην προέδρου του κόμματος ότι πολλοί που πηγαίνουν να ψηφίσουν δεν βρίσκουν το όνομά τους στους καταλόγους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη τονίζοντας ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μάλιστα τον κατηγορούν για αποκλεισμούς υποψήφιων συνέδρων από τα ψηφοδέλτια, μη τήρηση των εγκυκλίων της ΚΟΕΣ, διορισμούς «ημετέρων» στις εφορευτικές επιτροπές, ακόμη και προσπάθειες νοθείας.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν χαρακτηριστικά… «Η διαδικασία της εκλογής συνέδρων εξελίσσεται ομαλά και κατά τη δεύτερη ημέρα. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν, όπως συμβαίνει σε κάθε διαδικασία, επιλύονται άμεσα.

Οι ανυπόστατες καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, παρά μονάχα στοχεύουν στην αμφισβήτηση από τώρα μιας δημοκρατικής διαδικασίας και του αποτελέσματος της και δηλώνουν πανικό.

Αντιθέτως, δεκάδες καταγγελίες καταφθάνουν τις τελευταίες ώρες στην Κουμουνδούρου για ενέργειες της πλευράς Κασσελάκη, που αφορούν αποκλεισμούς υποψήφιων συνέδρων από τα ψηφοδέλτια, μη τήρηση των εγκυκλίων της ΚΟΕΣ, διορισμούς «ημετέρων» στις εφορευτικές επιτροπές, ακόμη και προσπάθειες νοθείας.

Οι προσπάθειες απαξίωσης και ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα πέσουν στο κενό».

Την προσοχή σας!

«Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι υπάρχουν τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα, καθώς κάποιοι που πάνε να ψηφίσουν δεν είναι στις εκλογικές καταστάσεις.

Την προσοχή σας!

Λαμβάνουμε εκατοντάδες τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα, από μέλη που έκαναν εγγραφή μέσω http://isyriza.gr, προσέρχονται να ψηφίσουν και δεν είναι στις εκλογικές καταστάσεις. Είναι υποχρέωση κάθε εφορευτικής να τους πιστοποιήσει με τηλεφωνική κλήση στα κεντρικά. Όμως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ!

Καλώ να σταματήσουν τώρα τα παιχνίδια. Με τη Δημοκρατία δεν παίζουμε.

Παράλληλα έχουμε:

-Ψηφοδέλτια που δεν περιέχουν υποψήφιους συνέδρους μας!

-Ανατροπή εκλεγμένων εφορευτικών επιτροπών με άλλες «βολικές».

-Και για δεύτερη μέρα, «κουτσουρεμένες» λίστες μελών.

Μην υποχωρήσει κανείς!

Μην αποχωρήσει κανείς!

Βρείτε τους ανθρώπους που υπερασπίζονται σήμερα τη Δημοκρατία επιτόπου στα εκλογικά κέντρα να σας βοηθήσουν.

Παράλληλα, επικοινωνήστε στο 2104441220 ή στο info@odikosmassyriza.gr για ό,τι χρειαστείτε.

Μένουμε στις επάλξεις.

Με επιμονή, πίστη και ήθος.

 

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που επιστρέφει η Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5