Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπονέρας και Σπίρτζης διαφωνούν με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας

Αντίθετοι με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου και την εκλογή του νέου προέδρου εμφανίστηκαν ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας είναι αντίθετος με την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας καθώς θεωρεί πως το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εκεί θα πρέπει να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Ο Χρήστος Σπίρτζης από την πλευρά του αναμένεται να δώσει την Κεντρική Επιτροπή την παραίτησή του από μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. Μάλιστα ζητά από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο καθώς θεωρεί πως δεν έχουν την κομματική νομιμοποίηση μετά το τέλος της εποχής Τσίπρα.

Μάλιστα ο Διονύσης Τεμπονέρας μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας ανάρτησε στο facebook την τοποθέτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8