Πολιτική

Τα “γυρνάει” ο Καμμένος για το δηλητηριώδες tweet κατά της Φώφης Γεννηματά

Στο θέμα του tweet προς τη Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του παραχώρησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος η ανάρτηση που έκανε δεν είχε κανένα λόγο να θίξει την κα Γεννηματά “και βεβαίως προς Θεού, ένα θέμα που έχει να κάνει με λόγους υγείας, όπως επικαλέστηκαν εν συνεχεία”. 

Όπως διευκρίνισε η ανάρτηση αφορά έναν πολιτικό και έναν άνθρωπο, ενώ δήλωσε πως δικαίως η κα Γεννηματά λαμβάνει πρόωρη σύνταξη ως μητέρα, σημειώνοντας ωστόσο πως υπάρχουν “άνθρωποι οι οποίοι είναι ακρωτηριασμένοι και παίρνουν μια αναπηρική σύνταξη, τους καλούν να περνούν κάθε χρόνο Επιτροπή για να πιστοποιήσουν εκ νέου τον ακρωτηριασμό τους”.

Επεσήμανε πως η κα Γεννηματά δεν παίρνει τη σύνταξη αυτή λόγω του ότι παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση, αλλα το δικαίωμα το διατηρεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του ο Πάνος Καμμένος  “εκείνοι που σήμερα κάνουν αυτή τη μεγάλη καμπάνια εναντίον μου, λέγοντας δήθεν ότι εγώ αναφέρθηκα στην ασθένεια της κ. Γεννηματά, που δεν ισχύει, ήταν αυτοί που χτυπούσαν τον καρκινοπαθή πατέρα μου με δημοσιεύματα και ο οποίος τελικά, κατέληξε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 16
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 4
Στέφανος Κασσελάκης: Ένοχος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες – 30 μήνες φυλακή με αναστολή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή του Στέφανου Κασσελάκη επισημαίνοντας ότι «δεν είχε δόλο» - Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης
Eurokinissi 36
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1