Πολιτική

Τα νέα κατορθώματα του Αλέξη Μητρόπουλου

Αν στον “επαναστάτη με την πόρσε” απευθυνόταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα του έλεγε ότι παλάβωσε γιατί τον πέταξαν έξω από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Δικαιολογημένη η εκτίμηση, αφού τις προηγούμενες ημέρες ο Αλέξης Μητρόπουλος είχε γίνει κυριολεκτικά “βομβιστής”, πετώντας “βόμβες” για τις συντάξεις, τις εισφορές, τα επιδόματα, τις εργασιακές σχέσεις. Με πυρ ομαδόν πολιορκούσε το ΣΥΡΙΖΑ.

Το καλύτερο, όμως το άφησε για το τέλος ο αίλουρος και καλλιτέχνης, θα λέγαμε, της …κυβίστησης. Βγήκε και κάλεσε τους ψηφοφόρους να κάνουν αποχή ή να ψηφίσουν ΚΚΕ ή ΛΑΕ.

Ακούγοντάς τον, Κουτσούμπας και Λαφαζάνης θα έφριξαν κυριολεκτικά και μεταφορικά και αν μπορούσαν να του μιλήσουν θα του έλεγαν: “Αλέξη τι σου φταίξαμε και θέλεις να μας κάνεις κακό”;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
5