Πολιτική

Τα… “χαρμάνια” της Βουλής: Ποιοι δεν… άντεξαν και άναψαν τσιγάρο (ΦΩΤΟ)

Νίκος Ξυδάκης και Τασία Χριστοδουλοπούλου φαίνεται πως είναι μανιώδεις καπνιστές και δεν χάνουν ευκαιρία να... ανάψουν ένα τσιγαράκι, ακόμη κι αν βρίσκονται μέσα στο κτίριο της Βουλής, περιμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου. Μπήκε στο... κλαμπ και ο Βασίλης Λεβέντης;

Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν… αποδείξει πως δεν αντέχουν πολλή ώρα χωρίς τσιγάρο. Έτσι και την Κυριακή “συνελήφθησαν” να καπνίζουν μέσα στο κτίριο της Βουλής, καθώς περίμεναν να ξεκινήσει στην Ολομέλεια η διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του Κοινοβουλίου.

Τόσο η κα Χριστοδουλοπούλου όσο και ο κ. Ξυδάκης έχουν… “πιαστεί” ξανά από τον φωτογραφικό φακό με το τσιγάρο στο στόμα. Ο Νίκος Ξυδάκης βγαίνοντας από το Μαξίμου την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η δε Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε ανάψει τσιγάρο μόλις πάτησε το πόδι της έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Ιανουάριο, αμέσως μετά την ορκωμοσίας της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τσιγάρο άναψε και ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος θα φανεί… στην πορεία, αν θα μπει στο κλαμπ των φανατικών καπνιστών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26