Πολιτική

Τα… “χαρμάνια” της Βουλής: Ποιοι δεν… άντεξαν και άναψαν τσιγάρο (ΦΩΤΟ)

Νίκος Ξυδάκης και Τασία Χριστοδουλοπούλου φαίνεται πως είναι μανιώδεις καπνιστές και δεν χάνουν ευκαιρία να... ανάψουν ένα τσιγαράκι, ακόμη κι αν βρίσκονται μέσα στο κτίριο της Βουλής, περιμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου. Μπήκε στο... κλαμπ και ο Βασίλης Λεβέντης;

Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν… αποδείξει πως δεν αντέχουν πολλή ώρα χωρίς τσιγάρο. Έτσι και την Κυριακή “συνελήφθησαν” να καπνίζουν μέσα στο κτίριο της Βουλής, καθώς περίμεναν να ξεκινήσει στην Ολομέλεια η διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του Κοινοβουλίου.

Τόσο η κα Χριστοδουλοπούλου όσο και ο κ. Ξυδάκης έχουν… “πιαστεί” ξανά από τον φωτογραφικό φακό με το τσιγάρο στο στόμα. Ο Νίκος Ξυδάκης βγαίνοντας από το Μαξίμου την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η δε Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε ανάψει τσιγάρο μόλις πάτησε το πόδι της έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Ιανουάριο, αμέσως μετά την ορκωμοσίας της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τσιγάρο άναψε και ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος θα φανεί… στην πορεία, αν θα μπει στο κλαμπ των φανατικών καπνιστών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8