Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του

Μήνυση θα καταθέσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ότι σήμερα (1.2.2023) θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο στις 11 το πρωί και θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός καταγγέλλει τον υπουργό ότι συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί ο γιος του. 

Μάλιστα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος με την ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή είχε αποδώσει τις καταγγελίες στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όπως ανέφερε ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας κατέθεσε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τις καταγγελίες, το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε.

 

Για την υπόθεση μήνυση κατέθεσε και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς στις καταγγελίες αναφερόταν πως αυτός ήταν που παρενέβη για την συγκάλυψη της υπόθεσης, πριν από δύο χρόνια.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 17