Πολιτική

‘Τελείωσε το θέμα των τραπεζών – Στο Εurogroup με κλεισμένο πακέτο”

''Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές, ο Σγουρός και ο Καμίνης ήταν εκτός προδιαγραφών της ΝΔ, τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου προσθέτοντας πως το δημοσιονομικό κενό έχει κλείσει και πως διαφωνία με την τρόικα υπάρχει στα διαρθρωτικά μέτρα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ.

Σίγουρος για τα αποτελέσματα των εκλογών εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
”Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της. Και με 5 μονάδες διαφορά να κερδίσουμε στις ευρωεκλογές δεν θα οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές” δήλωσε στο ΣΚΑΪ.

Ο Σ. Κεδίκογλου αφού ανέφερε πως ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα είναι καλύτερος περιφερειάρχης, έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί στην προσπάθεια του να εξηγήσει γιατί δεν στηρίχθηκαν οι υποψηφιότητες Σγουρού και Καμίνη.
” Βάλαμε κάποιες προδιαγραφές” ήταν οι τρεις λέξεις που επέλεξε ο Σ. Κεδίκογλου, που δήλωσε επίσης πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα είναι η έκπληξη των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ρίξει τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ.
”Είναι ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μονοψήφια νούμερα στις επαγγελματικές οργανώσεις και το επισημαίνει και ο κ. Κοντωνής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του”.

Κανένα πρόβλημα με τις τράπεζες – Διαφωνία για τις προτάσεις ΟΟΣΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
”Το δημοσιονομικό κενό έχει κλείσει, διαφωνία υπάρχει στα διαρθρωτικά μέτρα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, θα πάμε στο Εurogroup με κλεισμένο το πακέτο”.

”Έχει τελειώσει το θέμα των κεφαλαιακών αναγκών, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες από την στιγμή που ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Ευρώπης Μάριο Ντράγκι έχει πει ότι θα δεχτεί την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που είναι επικυρωμένα από τρεις οίκους” τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 2