Πολιτική

Τέμπη: Υπουργικό συμβούλιο για την τραγωδία και συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Για την Πέμπτη 9 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο θα έχει ως θέμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συσκεφθεί με τους υπουργούς του για ενδεχόμενες θεσμικές κινήσεις, παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 10 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πηγές τονίζουν πως η επίσκεψη είναι στο πλαίσιο των μηνιαίων τακτικών συναντήσεών τους και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο, άρα δεν τίθεται ζήτημα συζήτησης για την προκήρυξη εκλογών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε κίνδυνο τα ενεργειακά πρότζεκτ που προωθεί η Ελλάδα με το Ισραήλ μετά την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
Η κλιμάκωση του πολέμου θα ανατρέψει την παγκόσμια ισορροπία, με τον φόβο για νέα ενεργειακή κρίση να χτυπά «κόκκινο συναγερμό» διεθνώς
ΚΥΣΕΑ 4