Πολιτική

Θάνος Πλεύρης για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Έλεγχοι παντού! Δεν θα έχουμε νέες περιπτώσεις

Την εκτίμηση ότι μετά την έκταση που πήρε το φαινόμενο με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν θα έχουμε νέες περιπτώσεις, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως είπε, θα γίνουν παντού έλεγχοι, ενώ παράλληλα αυστηροποιείται το πλαίσιό τους. Σημείωσε επίσης, ότι μετά την ψήφιση της υποχρεωτικότητας πρέπει να εξαντληθεί ο έλεγχος.

Τα όπλα μας είναι το εμβόλιο και η τήρηση των μέτρων, είπε ο υπουργός Υγείας, απαντώντας αν θα ξεκινήσουν κλιμάκια εκ νέου ελέγχους, υπογραμμίζοντας ότι στους κλειστούς χώρους θα πρέπει να υπάρχει αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Σχετικά με τις ποινές, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι είναι πρώτα στο πειθαρχικό, καθώς την απόλυση την επιβάλει το Πειθαρχικό Συμβούλιο, αφού πρώτα τεθεί σε διαθεσιμότητα ο εργαζόμενος και στη συνέχεια περάσει από το Συμβούλιο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος