Πολιτική

Θάνος Πλεύρης και Νάσος Ηλιόπουλος σε καυγά on air: «Γιαούρτωσαν τα παιδιά μου» – «Ωραίο το θεατράκι σας»

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε ο πρώτος και τα παιδιά του στα Πετράλωνα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε για την επίθεση σε βάρος του Θάνου Πλεύρη: «Ξεκάθαρα καταδικάζουμε από την πρώτη στιγμή, περιμένουμε 4 χρόνια από τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει επιθέσεις σε στελέχη μας για τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ο Θάνος Πλεύρης απάντησε: «Εγώ καταδίκη δεν είδα, το tweet του Παπαδημούλη είδα και ήταν κάτι που με εξόργισε. Όταν ο κ. Ηλιόπουλος ήταν εκπρόσωπος τύπου και ήρθε έξω κόσμος από το σπίτι μου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει αμέσως ανακοίνωση. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση καταδίκης, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ γενικώς και αορίστως τις επιθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει την επίθεση σε βάρος μου και έβγαλε ανακοίνωση μετά από 24 ώρες».

«Όταν δικοί σας άνθρωποι επιτέθηκαν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών χαζογελάγατε» συνέχισε ο Νάσος Ηλιόπουλος με τον υπουργό Υγείας να του απαντά «είχα τα παιδιά μου εκεί, ποτέ δεν χαζογέλασα. Τα “να είστε λίγο προσεκτικός” όταν ο γιος μου και η κόρη μου έφαγαν γιαούρτια κρατήστε τα για τον εαυτό σας, όταν βλέπω τα παιδιά μου να γιαουρτώνονται και τον Παπαδημούλη να λέει ότι κάνετε τον θύτη, θύμα».

 

Σε αυτό το σημείο ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε: «Ωραίο το θεατράκι σας» με τον Θάνο Πλεύρη να απαντά οργισμένος «θεατράκι; Τα παιδιά μου έφαγαν γιαούρτια. Να έχετε συστολή. Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι. Καταδικάζετε ότι γιαουρτώθηκαν τα παιδιά μου; Αυτούς στηρίζετε, μια ζωή με αυτούς είστε».

Στη συνέχεια ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε στον κ. Πλεύρη: «Καταλαβαίνω ότι έχετε πρόβλημα στην Α΄Αθηνών», με τον ίδιο να απαντά: «Έχεις εκλεγεί ποτέ; Έχεις εκλεγεί πουθενά; Διορισμένος εκπρόσωπος ήσουν, κατέβηκες για δήμαρχος και σε συνέτριψε ο Μπακογιάννης. Όταν εκλεγείς κάπου έλα να μου μιλήσεις».

Ο Νάσος Ηλιούπουλος έσπευσε να απαντήσει: «Τουλάχιστον σχέσεις με την άκρα δεξιά δεν είχα ποτέ» και κατέληξε λέγοντας: «Το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή (σ.σ. την επίθεση με γιαούρτια) και πήγες να κάνεις παιχνίδι, είσαι αστείος» και τον Θάνο Πλεύρη να κλείνει λέγοντας «εγώ δεν χρειάζεται να πω αστείο, αρκεί να σας αφήνω να μιλάτε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αντιμετωπίζουμε την τεχνητή νοημοσύνη ως μια μετασχηματιστική τεχνολογία» – Η συζήτηση στο Athens Innovation Summit
Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης με προτεραιότητα τους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα, τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μετρό Συντάγματος μία ημέρα πριν τα «εγκαίνια» της 24ωρης λειτουργίας του
Συνομίλησε με εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου του μετρό και ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των μέσων μεταφοράς για τη στήριξή του στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατέθεσε μήνυση κατά του 42χρονου μαστροπού – «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου» έλεγε στα θύματά του
Η μήνυση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες όταν μια γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του μαστροπού και πήγε στην αστυνομία
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 3