Πολιτική

Θεανώ Φωτίου: «Τα μεσαία στρώματα έχασαν το 37% των εισοδημάτων τους μέχρι το 2015»

Για τις απώλειες των εισοδημάτων στα μεσαία στρώματα μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου.

«Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα χθες στον “ΣΚΑΙ” αποκάλυψε πως στήθηκε μέρα τη μέρα μια τεράστια προπαγάνδα και fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα».

Τι είπε η Θεανώ Φωτίου

Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Όλη η συζήτηση χθες απέδειξε πως δηλητηριάστηκε και διχάστηκε το κοινωνικό σώμα για το Μακεδονικό και πώς επιχειρήθηκε να σβηστεί από τη μνήμη του ελληνικού λαού τι συνέβη, μέχρι το 2015, όπως η ανθρωπιστική κρίση που βίωνε ο λαός, μέχρι το 2015, η σφαγή των συντάξεων και η καταστροφή των μεσαίων στρωμάτων, μέχρι το 2015». «Νομίζω ότι ο “ΣΚΑΙ” ήταν το κεντρικό επιτελείο όλης αυτής της προπαγάνδας» τόνισε η κ. Φωτίου.

Μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κάνει στοχευμένες φοροελαφρύνσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις απώλειες που υπέστησαν τα μεσαία στρώματα, μέχρι το 2015. Όπως είπε, τα μεσαία στρώματα έχασαν το 37% των εισοδημάτων τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Σαμαρά: «Αν κάποιοι παλιοί πολιτικοί ανακάλυψαν τα ρουσφέτια το 2026, πάμε να ανακαλύψουμε την Αμερική» – Υποχρεωτική η άρση ασυλίας
«Ακούω για κακουργήματα. Δεν υπάρχει κακούργημα εξ αμελείας. Υπάρχει δόλος. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας αλλά είναι άλλο το κακούργημα και άλλο το πλημμέλημα»
Παύλος Μαρινάκης
Στο φως οι διάλογοι της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι η Κατερίνα Παπακώστα βουλευτής Τρικάλων» – «Να κόψουμε να τα βάλουμε στους δικούς μας»
Οι συνομιλίες αυτές, που έχουν καταγραφεί την περίοδο 2020-2021, αφορούν πολιτικά πρόσωπα, στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και παραγωγούς, και επικεντρώνονται στον τρόπο διαχείρισης και κατανομής των κοινοτικών επιδοτήσεων
Η Κατερίνα Παπακώστα 48
Ορκίστηκαν οι Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης - Σε εξέλιξη η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπ. Πολιτικής Προστασίας
Στο νέο σχήμα, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Μαργαρίτης Σχοινάς με υφυπουργό τον Μακάριο Λαζαρίδη, ενώ το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας περνά στον Ευάγγελο Τουρνά
Η ορκωμοσία Σχοινά, Λαζαρίδη και Τουρνά 12
Ανασχηματισμός: Η πιο δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσότακη, στον απόηχο των δικογραφιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ  
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η άρση ασυλίας δεν συνιστά τεκμήριο ενοχής, επισημαίνοντας ότι άλλο η ποινική αξιολόγηση και άλλο η πολιτική διαχείριση κάθε υπόθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης 73
Κυριάκος Βελόπουλος: Θα έχουμε κυβέρνηση με υπόδικους βουλευτές – Πιστεύω τον Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές
Όπως είπε, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός θα έδινε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να μιλήσει με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να δεσμευτούν οι περιουσίες όλων όσων εμπλέκονται
Κυριάκος Βελόπουλος