Πολιτική

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Μέχρι πότε θα ανέχεστε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αλήθεια και πραγματικότητα χρειάζεται η ελληνική κοινωνία, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής τονίζοντας : «Όχι άλλα ψέματα και υπεκφυγές».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κίνδυνος του grexit και τα σχέδιο του Σόιμπλε παραμένουν στο επάνω συρτάρι, δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης υπογραμμίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα της χώρας.

Ο κ. Θεοδωράκης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό τον ρώτησε μέχρι πότε θα ανέχεται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την προσβλητική της συμπεριφορά.

Μάλιστα, δήλωσε ξεκάθαρα πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρέπει να κατέβει άμεσα από την έδρα της και να περιοριστεί στα καθήκοντά της ως βουλευτής.

Αποκάλεσε νεοσύλλεκτους τους υπουργούς της κυβέρνησης λέγοντας πως δηλώνουν πως δεν συμφωνούν με τα μέτρα, αλλά θα τα εφαρμόσουν, επισημαίνοντας πως “τους υποσχέθηκαν μόνο γλέντια και οι οποίοι δειλιάζουν όταν καλούνται να πολεμήσουν”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 15