Πολιτική

Θεόδωρος Πάγκαλος: Ύστατο χαίρε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

Το τελευταίο αντίο έτσι όπως ήθελε και ο ίδιος στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, είπαν φίλοι, συγγενείς και σύντροφοι στον Θεόδωρο Πάγκαλο τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας αποχαιρέτησαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο, έναν πολιτικό που σημάδεψε την πολιτική ιστορία της χώρας, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Παύλος Γερουλάνος, η Λίνα Μενδώνη, η Σοφία Ζαχαράκη, Παύλος Χρηστίδης, Κυριάκος Πιερρακάκης, η Έλλη Στάη.

khdeia pagalou

khdeia pagalou khdeia pagalou khdeia pagalou khdeia pagalou khdeia pagalou khdeia pagalou khdeia pagalou khdeia pagalou khdeia pagalou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Αμυντική ενέργεια η κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων από τους ελληνικούς Patriot
«Η συγκεκριμένη συστοιχία είναι εκεί από το 2021. Υπήρξε επιθετική ενέργεια και στο πλαίσιο της αντιμετώπισής της συμμετείχε η ελληνική αποστολή. Δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τις λεπτομέρειες»
Παύλος Μαρινάκης
6
Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στις οικονομικές και ενεργειακές επιπτώσεις της κρίσης – Δεν θα ανεχθούμε επανάληψη του 2015 στο προσφυγικό
«Ως Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών ειδικά των πιο αδύναμων αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων»
Κυριάκος Μητσοτάκης